Omslagsonsdag med temat: folk i vatten

Ho ho, nu är det dags för omslagsonsdag hos bokpotaten igen! Temat är folk i vatten och jag lyckades skrapa ihop några omslag.Jag tycker mest om de två översta. Life of Pi för att den är himla speciell, jag har inte läst den än men är väldigt sugen. The Ocean at the end of the Lane gillar jag för den ser så mystisk ut, typ som att någon simmar i rymden.


Kommentarer

 1. Omslaget till Life of Pi är så fin!

  SvaraRadera
 2. Life of Pi gillar jag, men det kan bero på att jag sett filmen som var riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte sett den än, tänkte göra det när jag läst boken :)

   Radera
 3. Omslaget till Gaimans bok är snyggt!

  SvaraRadera
 4. Life of Pi glömde jag bort helt och hållet.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg