Omslagsonsdag med ögontema

Det här med bokomslag, alltså. Jag älskar det! Så bokpotatens omslagsonsdag är alltid roliga att delta i. Den här veckan är temat ögon.Det finaste den här gången tycker jag nog är Unravel Me. Men så är jag svag för frost också, mhm. ♥ Jag är inte så mycket för överdrivet flådiga och färgstarka omslag, men jag måste ändå säga att Infinite är ganska cool ändå. :)

Kommentarer

 1. Jag är lite förtjust i robotögonen.

  SvaraRadera
 2. The sight var det omslag som drog till sig mina ögon ;)

  SvaraRadera
 3. Mitt val faller på The sight. Så Läckert.

  SvaraRadera
 4. Jag lägger min röst på Infinite

  SvaraRadera
 5. Fina omslag! Jag gillar nog de två nedersta bäst. :)

  SvaraRadera
 6. Flera snygga här, men jag väljer nog Infinite!

  SvaraRadera
 7. Infinite är så fin! Blickarna drogs till fjädrarna runt ögonen och jag var fast:).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg