#läsalotsommar17

Nelly på Nellons bokblogg har en sommar-läs-a-lot på gång! Den börjar i natt och pågår fram till och med 12 juli. Här kan ni läsa mer och anmäla er.

Så himla kul tycker jag! Även om jag fortfarande jobbar i två veckor till innan jag tar semester så kommer jag försöka läsa så mycket jag kan. Läs-a-loten är en tävling där den som läser flest sidor under de här dagarna kan vinna pris, men jag kommer kommer mest tävla och utmana mig själv.

Mina mål kommer vara; 

  • Att faktiskt ta mig lästid varje dag. Det ÄR inte så himla svårt. ;) 
  • Försöka läsa ut så många som möjligt av de böcker jag påbörjat - så att jag kan sluta med det här slalomläsandet jag håller på med... 


Här är det jag kommer läsa. Allt är påbörjat, och tänker prioritera Nordiska Gudar, En mörderska bland oss och (m)orlitologen. De kommer jag säkert dessutom hinna läsa klart. Sedan blir det Ready Player One, som jag bara har kommit kanske 30 sidor i. Blandat med lite Scar Tissue

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg