Harry Potter-tema i min Bullet Journal

I somras startade jag min bullet journal. Älskade idén första gången jag såg något om det på *the internet*, kändes som någon skräddarsytt det åt mig. Det är ett perfekt sätt att samla alla lösa lappar, anteckningar från mobilen (som nog kommer fortsätta bo där lite), listor, mera listor och generella planer. Har ju himla mycket som inte är bokrelaterat i den också, men nu har jag ett par grejer jag tänkte kunde platsa i ett inlägg här.

First, det är 1 september idag. Vilket betyder att Hogwartsexpressen klockan 11:00 påbörjade sin resa mot ett nytt år på Hogwarts. Merlin's beard, vad jag önskar jag satt där just nu! Eller, just nu klockan 22 när jag skriver det här skulle tåget nog faktiskt ha kommit fram redan. Vi skulle ha suttit där i stora salen, käkat festmåltid och hört Dumbledore dra vitsar eller så.

Men eftersom jag nu bara sitter här i mitt egna sketna kök och käkar sega popcorn (som är bäst, btw!) så får jag nöja mig med att drömma mig bort genom att ägna hela september månads uppslag åt ett Harry Potter-tema. Det är ju faktiskt inte helt fel det heller.

 Månadsuppslag. 

Mood tracker på höger sida. Tänkte "Hm. vad finns i Harry Potter finns i många olika färger?" - Dobbys strumpor så klart! En stumpa per dag kommer få en färg som symboliserar det humör jag varit på den dagen.

Kommentarer

 1. AAAAH vad fiiiint!!!! Så smart att använda Dobbys strumpor ju! Åh mitt nörd- och organisationshjärta bultar hårt för det här :D *hjärtögonemoji*

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! <3 Ja, alltså det är så roligt att kombinera sina nörderier med sitt organisationsbehov, haha :D

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg